Αντλίες Λαδιού Γκιοβές Κωνσταντίνος

Για Εμάς

ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Ολοκληρωμένες Λύσεις Υδραυλικών Συστημάτων

Από το 1999, έχουμε αναπτύξει καινοτόμες και εξειδικευμένες λύσεις για όλα τα προβλήματα αλλά και τις κατασκευές που αφορούν τα υδραυλικά συστήματα και τις αντλίες λαδιού των μηχανημάτων. 

Η αγάπη και ο θαυμασμός για τις κατασκευές και τα μηχανήματα, η περιέργεια και η δίψα για εκμάθηση του τρόπου λειτουργίας τους  αποτελούν μερικούς από τους λόγους που ώθησαν να φτιάξουμε την εταιρία Αντλίες Λαδιού Κώστας Γ. Γκιοβές στη Θεσσαλονίκη 

Η συνεχιζόμενη εξειδίκευσή και η εμπειρία που αποκτήσαμε είναι αυτά που μας έκανα έναν από του κορυφαίους επισκευαστές στα υδραυλικά συστήματα και τις αντλίες λαδιού. 

ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΥΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τα Νούμερά Μιλάνε από Μόνα τους

0 +
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
0
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
0 +
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Υδραυλικες αντλιες λαδιου κωστας γκιοβεσ
Υδραυλικες αντλιες λαδιου κωστας γκιοβεσ

Η ποιότητα είναι η πρώτη μας προτεραιότητα! Ασχολούμαστε και με την μικρότερη λεπτομέρεια για να έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα. Η προσήλωση μας 100% στις ανάγκες και την εξυπηρέτηση του πελάτη.

καινοτομεσ λυσεισ

Δίνουμε έμφαση στον τρόπο επισκευής και στην καινοτομία για να έχουμε ένα τέλειο και άμεσο αποτέλεσμα. Φροντίζουμε πάντα να βρίσκουμε τις κατάλληλες λύσεις σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε ώστε να καταστήσουμε κάθε μηχάνημα σας και πάλι λειτουργικό και αποτελεσματικό στην δική σας υπηρεσία.   

ποιοτηκα ανταλλακτικα

Φροντίζουμε να διαθέτουμε τα κατάλληλα ανταλλακτικά που χρειάζεσαι όσο αφορά τα υδραυλικά συστήματα και τις αντλίες λαδιού. καινούργια ή μεταχειρισμένα ελεγμένα και εγγυημένα για την σωστή τους λειτουργία και απόδοση. Ανταλλακτικά για μηχανήματα έργου, γεωργικά μηχανήματα και αλιευτικά σκάφη. 

Είμαστε οι επισκευαστές που μπορείς να εμπιστευτείς για μια εξειδικευμένη λύση σε όλες σου τις ανάγκες.

Χρειάζεσαι βοήθεια σε υδραυλικά συστήματα? Είμαστε ειδικοί!